Optimisme hos britene

Det er optimisme å spore hos våre britiske bransjekolleger, skal vi tro den siste kvartalsundersøkelsen fra Directions, utført av den britiske bransjeorganisasjonen BPIF. Antallet trykkerier som opplever at marginene er forbedret, har steget med hele 27 prosent sammenlignet med samme undersøkelse i kvartalet før. Dette er de høyeste tallene i undersøkelsen på ti år, og samme undersøkelse viser at 60 prosent flere trykkerier nå opplever at det går bedre. Statistikk kan ofte leses på flere måter, og tallene kommer også som et resultat av at flere selskaper enn tidligere er avviklet eller er blitt oppkjøpt. I følge rapporten kommer den pågående konsolideringstrenden til å fortsette gjennom hele dette året. Hele rapporten kan bestilles på www.printdata.org.uk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *