Seminar utsatt til 4. mai

AGIs første vårseminar «Bilder til publisering» er besluttet utsatt til 4. mai. Årsaken er at et par av de foredragsholderne vi ønsket oss likevel ikke kunne stille i mars – derfor valgte vi å utsette seminaret til 4. mai. De allerede påmeldte er orientert og har valgt å beholde påmeldingen sin, du er selvsagt også velkommen! Sjekk www.agi.no for mer informasjon og påmelding til en hel dag om publisering av bilder, enten det er på nett eller papir – eller noe helt annet!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: