Seminar utsatt til 4. mai

AGIs første vårseminar «Bilder til publisering» er besluttet utsatt til 4. mai. Årsaken er at et par av de foredragsholderne vi ønsket oss likevel ikke kunne stille i mars – derfor valgte vi å utsette seminaret til 4. mai. De allerede påmeldte er orientert og har valgt å beholde påmeldingen sin, du er selvsagt også velkommen! Sjekk www.agi.no for mer informasjon og påmelding til en hel dag om publisering av bilder, enten det er på nett eller papir – eller noe helt annet!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: