Fargerikt samarbeid mellom X-Rite og Canon

Canon Europa inngikk nylig et samarbeid med X-Rite som innebærer at X-Rite skal levere fargestyringsverktøy til Canons Imagepress C1. X-Rite er en fargestyringsleverandør som idag eier Gretag Macbeth, et selskap som Canon ingikk samarbeid med allerede for tre år siden. X-Rites Eyeone Process Control er den første fargestyringsløsningen som er kompatibel med Imagepress C1. Canon mener dette samarbeidet understreker Canons tillit til digitaltrykket og dets fordeler når det gjelder fargehåndtering. Imagepress C1 er spesielt tilpasset prøvetrykk og produksjon av trykksaker i mindre opplag.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: