Man Roland skrur opp tempoet

Man Roland nådde i fjor en gevinst på 118 millioner euro fra en omsetning som oversteg to milliarder euro. Det er det beste resultatet i trykkpresseprodusentens historie. Dessuten viser det at selskapet klarer seg på egne ben etter at de i fjor sa farvel til MAN-gruppen. Fordelt på divisjoner hadde arkoffsetdivisjonen en omsetning på 946 millioner euro mens rotasjonsdivisjonen landet på 923 millioner euro. Det betyr en økning på 7 respektive 2 prosent når man sammenligner med året før. Årsresultatet preges av vekst i de største markedene, som Tyskland og Asia. Dagsaviser, emballasje, tidsskrifter og siviltrykksaker forventes å vokse med 4-5 prosent frem mot 2010, og Man Roland forventer økning i volumene også neste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: