Man Roland skrur opp tempoet

Man Roland nådde i fjor en gevinst på 118 millioner euro fra en omsetning som oversteg to milliarder euro. Det er det beste resultatet i trykkpresseprodusentens historie. Dessuten viser det at selskapet klarer seg på egne ben etter at de i fjor sa farvel til MAN-gruppen. Fordelt på divisjoner hadde arkoffsetdivisjonen en omsetning på 946 millioner euro mens rotasjonsdivisjonen landet på 923 millioner euro. Det betyr en økning på 7 respektive 2 prosent når man sammenligner med året før. Årsresultatet preges av vekst i de største markedene, som Tyskland og Asia. Dagsaviser, emballasje, tidsskrifter og siviltrykksaker forventes å vokse med 4-5 prosent frem mot 2010, og Man Roland forventer økning i volumene også neste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: