Ledelsesendringer i Kodak

Kodaks operative sjef (COO) Jeff Jacobson forlater sin post i tråd med den toårsavtalen han inngikk med Kodak i 2005. I stedet overtar Philip Faraci, i dag sjef for digitale konsumentprodukter, og Jim Langley, administrerende direktør for GCG, de ansvarsområdene som tidligere falt inn under COO-stillingen. I forbindelse med at Jacobson overlater COO-posten, innfører Kodak en rekke strategiske forandringer. Faraci og Langley får ansvaret for de nye innsparingsmålene som er innført i konsernet på den administrative siden. Med et forventet salg av selskapets forretningsområde Health Group er en konsolidering av infrastrukturen et viktig mål for begge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *