Ledelsesendringer i Kodak

Kodaks operative sjef (COO) Jeff Jacobson forlater sin post i tråd med den toårsavtalen han inngikk med Kodak i 2005. I stedet overtar Philip Faraci, i dag sjef for digitale konsumentprodukter, og Jim Langley, administrerende direktør for GCG, de ansvarsområdene som tidligere falt inn under COO-stillingen. I forbindelse med at Jacobson overlater COO-posten, innfører Kodak en rekke strategiske forandringer. Faraci og Langley får ansvaret for de nye innsparingsmålene som er innført i konsernet på den administrative siden. Med et forventet salg av selskapets forretningsområde Health Group er en konsolidering av infrastrukturen et viktig mål for begge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: