Ledelsesendringer i Kodak

Kodaks operative sjef (COO) Jeff Jacobson forlater sin post i tråd med den toårsavtalen han inngikk med Kodak i 2005. I stedet overtar Philip Faraci, i dag sjef for digitale konsumentprodukter, og Jim Langley, administrerende direktør for GCG, de ansvarsområdene som tidligere falt inn under COO-stillingen. I forbindelse med at Jacobson overlater COO-posten, innfører Kodak en rekke strategiske forandringer. Faraci og Langley får ansvaret for de nye innsparingsmålene som er innført i konsernet på den administrative siden. Med et forventet salg av selskapets forretningsområde Health Group er en konsolidering av infrastrukturen et viktig mål for begge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: