Trykksylinder nummer 1 million

Heidelberg Druckmaschinen forteller at de i mars produserte sin trykksylinder nummer 1.000.000 ved sin fabrikk i Amstetten i Tyskland. Den skal leveres til et spansk trykkeri, som en av komponentene i en Speedmaster SM 52 arkoffsetpresse. De begynte å telle antall proudserte sylindere i 1985, da produksjonen ble flyttet til dagens fabrikk. Der arbeider rundt 300 av de 1300 ansatte med nettopp sylinderproduksjon. Hver dag passerer drøye 300 sylindere gjennom produksjonen, og det årlige produksjonsvolumet er rundt 70.000 enheter. Det er mer enn dobbelt så mye som for tjue år siden, og dermed vil det ikke ta like lang tid før sylinder nummer 2.000.000 forlater fabrikken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: