Allers oppgraderer til QuarkXPress 7

Forlaget Allers oppgraderer til versjon 7 av Quark Xpress. Utover de nye designmessige mulighetene, som bruk av transparens og skygger, ser forlaget frem til å benytte de samarbeidsmuligheter som programmet tilbyr. – Vi tror at både Composition Zones og Job Jackets vil hjelpe oss med å effektivisere arbeidsflyten, sier Erik Ahlstrøm ved IT-avdelingen hos Allers. I dag følger førtrykksavdelingen skrevne eller muntlige instruksjoner fra redaksjonene, noe som ikke bare er ineffektivt, men også kan føre til feil. Med Quark Xpress 7 forventer de at dette vil bli svært annerledes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: