Allers oppgraderer til QuarkXPress 7

Forlaget Allers oppgraderer til versjon 7 av Quark Xpress. Utover de nye designmessige mulighetene, som bruk av transparens og skygger, ser forlaget frem til å benytte de samarbeidsmuligheter som programmet tilbyr. – Vi tror at både Composition Zones og Job Jackets vil hjelpe oss med å effektivisere arbeidsflyten, sier Erik Ahlstrøm ved IT-avdelingen hos Allers. I dag følger førtrykksavdelingen skrevne eller muntlige instruksjoner fra redaksjonene, noe som ikke bare er ineffektivt, men også kan føre til feil. Med Quark Xpress 7 forventer de at dette vil bli svært annerledes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: