Allers oppgraderer til QuarkXPress 7

Forlaget Allers oppgraderer til versjon 7 av Quark Xpress. Utover de nye designmessige mulighetene, som bruk av transparens og skygger, ser forlaget frem til å benytte de samarbeidsmuligheter som programmet tilbyr. – Vi tror at både Composition Zones og Job Jackets vil hjelpe oss med å effektivisere arbeidsflyten, sier Erik Ahlstrøm ved IT-avdelingen hos Allers. I dag følger førtrykksavdelingen skrevne eller muntlige instruksjoner fra redaksjonene, noe som ikke bare er ineffektivt, men også kan føre til feil. Med Quark Xpress 7 forventer de at dette vil bli svært annerledes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: