Allers oppgraderer til QuarkXPress 7

Forlaget Allers oppgraderer til versjon 7 av Quark Xpress. Utover de nye designmessige mulighetene, som bruk av transparens og skygger, ser forlaget frem til å benytte de samarbeidsmuligheter som programmet tilbyr. – Vi tror at både Composition Zones og Job Jackets vil hjelpe oss med å effektivisere arbeidsflyten, sier Erik Ahlstrøm ved IT-avdelingen hos Allers. I dag følger førtrykksavdelingen skrevne eller muntlige instruksjoner fra redaksjonene, noe som ikke bare er ineffektivt, men også kan føre til feil. Med Quark Xpress 7 forventer de at dette vil bli svært annerledes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: