Gradual Software og Ulitmate Technologies i allianse

Gradual Software, utvikler av løsninger for automatisert publisering, har inngått et samarbeid med Ultimate Technologies Inc., utvikler av utskytningsprogramvare. Sentralt i samarbeidet er kombinasjon av Graduals Switch programvare og utskytningsprogrammet Impostrip On Demand. På den måten ønsker de å etablere et fullstendig automatisert utskytningssystem for digitaltrykk. Impostrip On Demand er en utskytningsprogramvare for fremstilling av brosjyrer, kataloger, bøker og visittkort, og den er basert på aktive mapper (hot-folders). Ved hjelp av dynamiske maler er det mulig å benytte samme aktive mappe for jobber med ulike sideformater og sideantall. Denne programvaren kombineres med Graduals Switch-familie, som automatiserer arbeidsflyten med støtte for egne scripts og metadata. Samarbeidet har ført til et system for automatisert utskytning gjennom aktive smarte mapper som kan konfigureres etter kundens behov. Ultimates produkter benytter aktive mapper, og i kombinasjon med Switch kan arbeidsflyten automatiseres for områder som digitaltrykk, digital bokproduksjon og avisproduksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: