Gradual Software og Ulitmate Technologies i allianse

PUBLISERT: 13 juni 2007
OPPDATERT: 13 juni

Gradual Software, utvikler av løsninger for automatisert publisering, har inngått et samarbeid med Ultimate Technologies Inc., utvikler av utskytningsprogramvare. Sentralt i samarbeidet er kombinasjon av Graduals Switch programvare og utskytningsprogrammet Impostrip On Demand. På den måten ønsker de å etablere et fullstendig automatisert utskytningssystem for digitaltrykk. Impostrip On Demand er en utskytningsprogramvare for fremstilling av brosjyrer, kataloger, bøker og visittkort, og den er basert på aktive mapper (hot-folders). Ved hjelp av dynamiske maler er det mulig å benytte samme aktive mappe for jobber med ulike sideformater og sideantall. Denne programvaren kombineres med Graduals Switch-familie, som automatiserer arbeidsflyten med støtte for egne scripts og metadata. Samarbeidet har ført til et system for automatisert utskytning gjennom aktive smarte mapper som kan konfigureres etter kundens behov. Ultimates produkter benytter aktive mapper, og i kombinasjon med Switch kan arbeidsflyten automatiseres for områder som digitaltrykk, digital bokproduksjon og avisproduksjon.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324