Gradual Software og Ulitmate Technologies i allianse

PUBLISERT: 13 juni 2007
OPPDATERT: 13 juni

Gradual Software, utvikler av løsninger for automatisert publisering, har inngått et samarbeid med Ultimate Technologies Inc., utvikler av utskytningsprogramvare. Sentralt i samarbeidet er kombinasjon av Graduals Switch programvare og utskytningsprogrammet Impostrip On Demand. På den måten ønsker de å etablere et fullstendig automatisert utskytningssystem for digitaltrykk. Impostrip On Demand er en utskytningsprogramvare for fremstilling av brosjyrer, kataloger, bøker og visittkort, og den er basert på aktive mapper (hot-folders). Ved hjelp av dynamiske maler er det mulig å benytte samme aktive mappe for jobber med ulike sideformater og sideantall. Denne programvaren kombineres med Graduals Switch-familie, som automatiserer arbeidsflyten med støtte for egne scripts og metadata. Samarbeidet har ført til et system for automatisert utskytning gjennom aktive smarte mapper som kan konfigureres etter kundens behov. Ultimates produkter benytter aktive mapper, og i kombinasjon med Switch kan arbeidsflyten automatiseres for områder som digitaltrykk, digital bokproduksjon og avisproduksjon.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag