Gradual Software og Ulitmate Technologies i allianse

Gradual Software, utvikler av løsninger for automatisert publisering, har inngått et samarbeid med Ultimate Technologies Inc., utvikler av utskytningsprogramvare. Sentralt i samarbeidet er kombinasjon av Graduals Switch programvare og utskytningsprogrammet Impostrip On Demand. På den måten ønsker de å etablere et fullstendig automatisert utskytningssystem for digitaltrykk. Impostrip On Demand er en utskytningsprogramvare for fremstilling av brosjyrer, kataloger, bøker og visittkort, og den er basert på aktive mapper (hot-folders). Ved hjelp av dynamiske maler er det mulig å benytte samme aktive mappe for jobber med ulike sideformater og sideantall. Denne programvaren kombineres med Graduals Switch-familie, som automatiserer arbeidsflyten med støtte for egne scripts og metadata. Samarbeidet har ført til et system for automatisert utskytning gjennom aktive smarte mapper som kan konfigureres etter kundens behov. Ultimates produkter benytter aktive mapper, og i kombinasjon med Switch kan arbeidsflyten automatiseres for områder som digitaltrykk, digital bokproduksjon og avisproduksjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: