HP kjøper Logoworks

HP har inngått avtale om å kjøpe Arteis som driver Logoworks, en nettjeneste for grafisk design. Hensikten er å kunne tilby mindre selskaper profesjonelle designløsninger til en lav pris. Logoworks arbeider med grafiske designere over hele verden, og tilbyr alt fra logodesign til større pakker med markedsføringsmateriell. Oppkjøpet er en del av HPs strategi om å tilby større løsninger for kundene fremfor å kun selge utskriften. – Små og mellomstore selskaper vil gjerna utarbeide sitt markedsføringsmateriell selv, både av kostnadshensyn og fordi de vil trykke mindre opplag, sier HPs markedssjef innenfor HP Imaging and Printing Group, Fredrik Svahn. Han mener at HPs ambisjon er å hjelpe disse kundene gjennom hele fremstillingsprosessen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: