Prinfo satser på e-handel

Den grafiske kjeden Prinfo har inngått en avtale med Canon om kjøp av en ny e-handelsplattform for trykksaker. Plattformen skal bidra til en mer automatisert prosess for høyere intern effektivitet blant kjedeselskapene. Prinfo, som er etablert på drøyt 70 steder i Norge, Sverige og Danmark, har bestilt e-handelsløsningen Digital Store Front. Systemet er et digitalt bestillingssystem som automatiserer deler av produksjonen. Prinfo vil innføre løsningen i to trinn, og planlegger å integrere løsningen med eksisterende forretningssystemer, kundedatabaser og mediedatabaser. I Digital Store Front kan kunder via webgrensesnitt foreta bestillinger, laste opp dokumenter, se jobbhistorikk og få tilbud generert automatisk. Systemet automatiserer jobbspesifikasjoner og gir tilgang til digitale handlekurver og betaling via kredittkort.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: