Prinfo satser på e-handel

Den grafiske kjeden Prinfo har inngått en avtale med Canon om kjøp av en ny e-handelsplattform for trykksaker. Plattformen skal bidra til en mer automatisert prosess for høyere intern effektivitet blant kjedeselskapene. Prinfo, som er etablert på drøyt 70 steder i Norge, Sverige og Danmark, har bestilt e-handelsløsningen Digital Store Front. Systemet er et digitalt bestillingssystem som automatiserer deler av produksjonen. Prinfo vil innføre løsningen i to trinn, og planlegger å integrere løsningen med eksisterende forretningssystemer, kundedatabaser og mediedatabaser. I Digital Store Front kan kunder via webgrensesnitt foreta bestillinger, laste opp dokumenter, se jobbhistorikk og få tilbud generert automatisk. Systemet automatiserer jobbspesifikasjoner og gir tilgang til digitale handlekurver og betaling via kredittkort.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: