Océ kjøper Thrane Printing

PUBLISERT: 1 august 2007
OPPDATERT: 1 august

Océ Norge og Thrane Printing Systems har annonsert at Océ vil overta alle aktiviteter i sistnevnte selskap. Medarbeiderne i Thrane Printing Systems vil fortsette arbeidsforholdet hos Océ-Norge A.S Som en følge av oppkjøpet, vil Océ og Thrane Printing Systems’ kunder dra fordel av et bredere utvalg maskinvare, programvare, media og et styrket serviceapparat, hevder partene på sine respektive hjemmesider. Transaksjonen blir gjennomført etter godkjennelse av offentlige myndigheter. Overtakelsen hevdes å henge sammen med Océs ønske om å styrke sin distribusjon i Europa og USA. Thrane Printing Systems er leverandør til bedrifter innen engineering, mekanisk industri, offentlige etater og grafisk industri. Océ vil videreføre alle avtaler på service, salg samt de fleste nåværende leverandørene som representerer TPS, skriver Thrane Printing Systems på sine nettsider. De lover også å følge kundene opp med mer detaljert informasjon.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280