Océ kjøper Thrane Printing

PUBLISERT: 1 august 2007
OPPDATERT: 1 august

Océ Norge og Thrane Printing Systems har annonsert at Océ vil overta alle aktiviteter i sistnevnte selskap. Medarbeiderne i Thrane Printing Systems vil fortsette arbeidsforholdet hos Océ-Norge A.S Som en følge av oppkjøpet, vil Océ og Thrane Printing Systems’ kunder dra fordel av et bredere utvalg maskinvare, programvare, media og et styrket serviceapparat, hevder partene på sine respektive hjemmesider. Transaksjonen blir gjennomført etter godkjennelse av offentlige myndigheter. Overtakelsen hevdes å henge sammen med Océs ønske om å styrke sin distribusjon i Europa og USA. Thrane Printing Systems er leverandør til bedrifter innen engineering, mekanisk industri, offentlige etater og grafisk industri. Océ vil videreføre alle avtaler på service, salg samt de fleste nåværende leverandørene som representerer TPS, skriver Thrane Printing Systems på sine nettsider. De lover også å følge kundene opp med mer detaljert informasjon.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo