Océ kjøper Thrane Printing

Océ Norge og Thrane Printing Systems har annonsert at Océ vil overta alle aktiviteter i sistnevnte selskap. Medarbeiderne i Thrane Printing Systems vil fortsette arbeidsforholdet hos Océ-Norge A.S Som en følge av oppkjøpet, vil Océ og Thrane Printing Systems’ kunder dra fordel av et bredere utvalg maskinvare, programvare, media og et styrket serviceapparat, hevder partene på sine respektive hjemmesider. Transaksjonen blir gjennomført etter godkjennelse av offentlige myndigheter. Overtakelsen hevdes å henge sammen med Océs ønske om å styrke sin distribusjon i Europa og USA. Thrane Printing Systems er leverandør til bedrifter innen engineering, mekanisk industri, offentlige etater og grafisk industri. Océ vil videreføre alle avtaler på service, salg samt de fleste nåværende leverandørene som representerer TPS, skriver Thrane Printing Systems på sine nettsider. De lover også å følge kundene opp med mer detaljert informasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *