Konica Minolta omorganiserer

PUBLISERT: 3 august 2007
OPPDATERT: 3 august

Mange ansatte ved Konica Minolta i Europa risikerer å miste jobben som følge en sammenslåing av to divisjoner. Det er Konica Minolta Business Solutions Europe (KMBS) og Konica Minolta Printing Solutions (KMPS) som har innledet diskusjoner om å integrere organisasjonene. Hensikten er å bygge et sterkt varemerke, kutte kostnader og øke effektiviteten. I følge selskapet vil de gjennom dette styrke salgskanalene og øke kundenytten gjennom felles strategi og markedsføring og sammenslåing av de lokale salgsorganisasjonene. Dersom dette besluttes, vil Konica Minolta Printing Solutions’ underdivisjoner land for land slås sammen med respektive underdivisjon av Konica Minolta Business Solutions Europe. Det pågår fremdeles forhandlinger mellom ledelsen og arbeidsorganisasjoner, og er altså ikke klart om omorganiseringen gjennomføres. Konica Minoltas ledelse melder at sammenslåingen i tilfelle skjer på grunn av økt konkurranse i markedet, og at den skal føre til økt nytteverdi for kundene gjennom forbedrede salgskanaler. Konica Minolta har også meddelt at flere amerikanske divisjoner vil bli slått sammen. Hvor mange medarbeidere som vil bli berørt av sammenslåingen er fremdeles uklart.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie