Infotrend spår vekst i arbeidsflyt

PUBLISERT: 14 august 2007
OPPDATERT: 14 august

Analysebyrået Infotrends forventer at det globale markedet for arbeidsflytprogramvare vil øke fra 7,4 milliarder dollar i 2006 til 12,6 milliarder dollar i 2011. Den årlige tilveksten vil ligge på 11,3 prosent. Størst vekst forventes innenfor arbeidsflyt for digitaltrykk, design av variable data, trykk for e-handel og programvare for postbehandling. Infotrends anser at dette er løsninger som tilfører høy effektivitet og øker verdien på tjenestene for trykkerimarkedet, og derfor vil oppleve den største økningen. I følge Infotrends prognoser i ”Global & Western European Print Production Workflow Software Market Forecast: 2006-2011” vil det vesteuropeiske markedet øke til 3,4 milliarder euro 2011, noe som betyr en årlig vekst på 11,2 prosent. Styringssystemer og rip-løsninger for digitale enheter vil stå for den største delen, med 0,62 milliarder euro i 2011. Kreative programvareløsninger egnet for grafisk produksjon vil også utgjøre en stor del av markedet, og vil oppleve en årlig økning på nesten 14 prosent. Den minste kategorien er arbeidsflyt for kombinasjoner av offset- og digitaltrykk. Denne kategorien er relativt ny, men forventes å få den største veksten, med en økning gjennom den kommende perioden på 66 prosent per år. Hele rapporten kan kjøpes for 9450 dollar.

Les videre

Printing av butikkskilt på den produktive måten

KODAK ASCEND Digitalpresse: Bringer større hastighet og produksjonsevner til butikkskilt.
Salesman Checking Food Inventory In Store

Horizon: Fra ett eksemplar til millionopplag

Etterbehandlingsleverandøren Horizon har sine bestselgende maskiner for mindre produksjoner. Men i dag er det de virkelig store systemene som står for størstedelen av salget. Vi intervjuer Paul Jakobson, daglig leder i Horizon i Norden, om årets kommende produktslipp, investeringen i Skandinavia og hvilken retning produsenten tar.
JakobsonPaul-610A1171-scaled

Årsmøtet i Grafisk Bransjeforening Øst besøker BK Grafisk

Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar, 26. mars, i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord. Temaet for fagprogrammet er tjenesteinnovasjon, og det blir presentasjon av BK og omvisning. 
grafisk_oest

CopyCat går superwide med Ricoh

CopyCat har valgt Ricoh Norge som leverandør for sin videre satsing mot storformatmarkedet. Denne nye superwide hybrid printeren vil bli installert i de nye produksjonslokalene som nå ferdigstilles på Billingstad i Asker. Løsningen vil være klar og i operativ drift allerede i slutten av denne måneden.
copycat

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag