Kodak samarbeider med MacDermid

Kodak utvider sin portefølje med fleksografiske plater fra MacDermid. Platene som tilbys er Digital Must, Digital Rave og Digital Epic. Digital Must er en plate som skal være ozon- og bruddresistent av mellomstor kvalitet for større opplag. Platen finnes i tykkelsene 0,045 – 0,112 tommer. Digital Rave er utviklet for emballasje med høyere krav til bildekvalitet og leveres i tykkelsen 0,045 tommer. Den sistnevnte tilbyr den høyeste kvaliteten av de tre platene, og er utviklet for å kunne sammenlignes med offset og dyptrykk. Digital Epic finnes i tykkelser fra 0,045 til 0,107 tommer. Samtlige plater leveres i formater opp til 52 x 80 tommer. Foruten platene vil Kodak markedsføre Macdermid Solvit QD-utstyr for platefremstilling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh se man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: