Kodak samarbeider med MacDermid

Kodak utvider sin portefølje med fleksografiske plater fra MacDermid. Platene som tilbys er Digital Must, Digital Rave og Digital Epic. Digital Must er en plate som skal være ozon- og bruddresistent av mellomstor kvalitet for større opplag. Platen finnes i tykkelsene 0,045 – 0,112 tommer. Digital Rave er utviklet for emballasje med høyere krav til bildekvalitet og leveres i tykkelsen 0,045 tommer. Den sistnevnte tilbyr den høyeste kvaliteten av de tre platene, og er utviklet for å kunne sammenlignes med offset og dyptrykk. Digital Epic finnes i tykkelser fra 0,045 til 0,107 tommer. Samtlige plater leveres i formater opp til 52 x 80 tommer. Foruten platene vil Kodak markedsføre Macdermid Solvit QD-utstyr for platefremstilling.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: