Avtale om salg av trykkplater

Ferag Norge og Skotvedt Aanesen har inngått avtale om salg av trykkplater i Norge. Med sjefen for Fuji Europe, Mr. Oleg Zdan på plass inngikk de to selskapene avtale om salg av Fuji trykkplater. Dette betyr blant annet at trykkeriene vil kunne møte representanter fra Ferag Norge og Skotvedt Aanesen samtidig. – Vi har felles mål og bred erfaring, undrstreker partene. Ferag Norge har om kort tid levert 18 komplette ctp-linjer i Norge. Dette kan også åpne for salg av Fuji forbruksmateriell, mener Bertil Amundsen og Tore Wold, som begge nå vil representere Fuji. På bildet ser vi Sjefen for Fuji Europe Mr. Oleg Zdan, salgsjef Bertil Amundsen i Skotvedt Aanesen og salgsjef Tore Wold i Ferag Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: