Avtale om salg av trykkplater

Ferag Norge og Skotvedt Aanesen har inngått avtale om salg av trykkplater i Norge. Med sjefen for Fuji Europe, Mr. Oleg Zdan på plass inngikk de to selskapene avtale om salg av Fuji trykkplater. Dette betyr blant annet at trykkeriene vil kunne møte representanter fra Ferag Norge og Skotvedt Aanesen samtidig. – Vi har felles mål og bred erfaring, undrstreker partene. Ferag Norge har om kort tid levert 18 komplette ctp-linjer i Norge. Dette kan også åpne for salg av Fuji forbruksmateriell, mener Bertil Amundsen og Tore Wold, som begge nå vil representere Fuji. På bildet ser vi Sjefen for Fuji Europe Mr. Oleg Zdan, salgsjef Bertil Amundsen i Skotvedt Aanesen og salgsjef Tore Wold i Ferag Norge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: