Stora Enso blir størst på kontorpapir

Stora Enso investerer 250 millioner i en ny produksjonsmaskin for kontorpapir, to pakkelinjer og en ny maskinhall ved Veitsiluoto papirbruk i Finland. Investeringen vil øke brukets kapasitet med 140.000 til 510.000 tonn per år, og vil gjøre Stora Enso til Europas største produsent av kontorpapir. Prosjektet vil bli startet i juni og beregnes å være klart i løpet av et år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: