X-Rite kjøper opp Pantone

X-rite melder at selskapet vil kjøpe opp Pantone for 180 millioner dollar. Pantone, som med sitt egenutviklede Pantone Matching system har blitt en de facto-standard innenfor valg av dekorfarger, oppnådde i fjor et resultat på 42 millioner dollar, 27 prosent av omsetningen. Pantone selger sine produkter og tjenester i mer enn hundre land, innenfor markedsområdene grafisk industri, innredning, arkitektur, industriell design og konsumentmarked. De to selskapene har hatt et strategisk samarbeid innenfor fargehåndtering for det digitale markedet de siste to årene. Pantone vil med dette inngå i X-Rite som et eget forretningsområde, og det meldes at lederne fra selskapet vil få nøkkelroller i den nye organisasjonen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: