X-Rite kjøper opp Pantone

X-rite melder at selskapet vil kjøpe opp Pantone for 180 millioner dollar. Pantone, som med sitt egenutviklede Pantone Matching system har blitt en de facto-standard innenfor valg av dekorfarger, oppnådde i fjor et resultat på 42 millioner dollar, 27 prosent av omsetningen. Pantone selger sine produkter og tjenester i mer enn hundre land, innenfor markedsområdene grafisk industri, innredning, arkitektur, industriell design og konsumentmarked. De to selskapene har hatt et strategisk samarbeid innenfor fargehåndtering for det digitale markedet de siste to årene. Pantone vil med dette inngå i X-Rite som et eget forretningsområde, og det meldes at lederne fra selskapet vil få nøkkelroller i den nye organisasjonen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: