Amazon tilbyr on-demand-løsning

Amazon-eide Create Space har lansert en forfatterrettet on-demand-løsning for salg av bøker over Internett. Løsningen oppgis å være et supplement til selskapets eksisterende løsning for salg av cd- og dvd-plater. Der lar de forfattere publisere og selge sine bøker via Amazon.com, Create Space og andre nettsteder. Create Space melder at de ikke lenger tar noen inngangsavgift, med unntak av et prøvetrykk som forfatteren må betale og godkjenne. Øvrige kostnader for boken er trykk og royaltyavgifter for hvert eksemplar. Bøkene trykkes som softcover med uv-lakkert omslag i farger eller sort/hvitt. Minste antall sider er 24 sider, og for fargebøker er maksimalt sideantall 64 sider, for sort/hvitt 740 sider. Amazon.com tilbyr også on-demand-publisering via Book Surge, et selskap de kjøpte i 2005.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: