Amazon tilbyr on-demand-løsning

Amazon-eide Create Space har lansert en forfatterrettet on-demand-løsning for salg av bøker over Internett. Løsningen oppgis å være et supplement til selskapets eksisterende løsning for salg av cd- og dvd-plater. Der lar de forfattere publisere og selge sine bøker via Amazon.com, Create Space og andre nettsteder. Create Space melder at de ikke lenger tar noen inngangsavgift, med unntak av et prøvetrykk som forfatteren må betale og godkjenne. Øvrige kostnader for boken er trykk og royaltyavgifter for hvert eksemplar. Bøkene trykkes som softcover med uv-lakkert omslag i farger eller sort/hvitt. Minste antall sider er 24 sider, og for fargebøker er maksimalt sideantall 64 sider, for sort/hvitt 740 sider. Amazon.com tilbyr også on-demand-publisering via Book Surge, et selskap de kjøpte i 2005.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: