Xerox starter ny tonerfabrikk

Xerox har stor suksess med sin EA-toner (Emulsion Aggregate) for digitaltrykkmaskiner. Nå satser selskapet 60 millioner dollar på en ny fabrikk for fremstilling av denne typen toner. Fabrikken er den siste i rekken av Xerox strategi for å dekke det økende behovet etter fargetoner. I fjor ble det produsert 30 milliarder fargesider på ulike Xerox-maskiner i verden. Xerox EA-toner er utviklet for å gi skarpe og detaljrike bilder med mindre mengde toner per side, og den benyttes blant annet i Xerox Docucolor-serie. Den nesten 10.000 kvadratmeter store fabrikken vil blant annet bli bemannet med 40 kjemiingeniører, og sørge for at produksjonskapasiteten for EA-toner økes med 175 prosent.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: