Xerox starter ny tonerfabrikk

Xerox har stor suksess med sin EA-toner (Emulsion Aggregate) for digitaltrykkmaskiner. Nå satser selskapet 60 millioner dollar på en ny fabrikk for fremstilling av denne typen toner. Fabrikken er den siste i rekken av Xerox strategi for å dekke det økende behovet etter fargetoner. I fjor ble det produsert 30 milliarder fargesider på ulike Xerox-maskiner i verden. Xerox EA-toner er utviklet for å gi skarpe og detaljrike bilder med mindre mengde toner per side, og den benyttes blant annet i Xerox Docucolor-serie. Den nesten 10.000 kvadratmeter store fabrikken vil blant annet bli bemannet med 40 kjemiingeniører, og sørge for at produksjonskapasiteten for EA-toner økes med 175 prosent.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: