HP i strategiske allianser

HP inngikk nylig strategiske allianser med Esko Artworks og AB Graphics. Bakgrunnen for dette er at HP har økt salget av digitale Indigo-presser med 44 prosent i årets sju første måneder. Samarbeidsavtalen med Esko Artworks innebærer at utviklingen og integrasjonen av førtrykk og fargehåndtering i Indigo-serien utvides fra en samarbeidsavtale til en OEM-avtale. Avtalen med AB Graphics innebærer at selskapet vil bli en foretrukket leverandør av Digicon- og Digicoater-utstyr. HP har også lansert HP IndiChrome Plus, en Pantone-lisens utviklet av Esko Artworks for sjufarge Pantone-simulering med cmyk pluss fargene oransje, fiolett og grønt. HP IndiChrome Plus hevdes å ha det største fargerommet for digitalt emballasjetrykk. I følge HP skal fargerommet cmyk+ovg gi forbedret trykkvalitet og en svært god overensstemmelse med Pantone-fargene. HP lanserer samtidig en oppdatering av ”Pantone and Indigo Colour Toolbox” med verktøy for sammenligning av fire- og sjufargesimulering av Pantone-farger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: