HP i strategiske allianser

HP inngikk nylig strategiske allianser med Esko Artworks og AB Graphics. Bakgrunnen for dette er at HP har økt salget av digitale Indigo-presser med 44 prosent i årets sju første måneder. Samarbeidsavtalen med Esko Artworks innebærer at utviklingen og integrasjonen av førtrykk og fargehåndtering i Indigo-serien utvides fra en samarbeidsavtale til en OEM-avtale. Avtalen med AB Graphics innebærer at selskapet vil bli en foretrukket leverandør av Digicon- og Digicoater-utstyr. HP har også lansert HP IndiChrome Plus, en Pantone-lisens utviklet av Esko Artworks for sjufarge Pantone-simulering med cmyk pluss fargene oransje, fiolett og grønt. HP IndiChrome Plus hevdes å ha det største fargerommet for digitalt emballasjetrykk. I følge HP skal fargerommet cmyk+ovg gi forbedret trykkvalitet og en svært god overensstemmelse med Pantone-fargene. HP lanserer samtidig en oppdatering av ”Pantone and Indigo Colour Toolbox” med verktøy for sammenligning av fire- og sjufargesimulering av Pantone-farger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: