HP i strategiske allianser

HP inngikk nylig strategiske allianser med Esko Artworks og AB Graphics. Bakgrunnen for dette er at HP har økt salget av digitale Indigo-presser med 44 prosent i årets sju første måneder. Samarbeidsavtalen med Esko Artworks innebærer at utviklingen og integrasjonen av førtrykk og fargehåndtering i Indigo-serien utvides fra en samarbeidsavtale til en OEM-avtale. Avtalen med AB Graphics innebærer at selskapet vil bli en foretrukket leverandør av Digicon- og Digicoater-utstyr. HP har også lansert HP IndiChrome Plus, en Pantone-lisens utviklet av Esko Artworks for sjufarge Pantone-simulering med cmyk pluss fargene oransje, fiolett og grønt. HP IndiChrome Plus hevdes å ha det største fargerommet for digitalt emballasjetrykk. I følge HP skal fargerommet cmyk+ovg gi forbedret trykkvalitet og en svært god overensstemmelse med Pantone-fargene. HP lanserer samtidig en oppdatering av ”Pantone and Indigo Colour Toolbox” med verktøy for sammenligning av fire- og sjufargesimulering av Pantone-farger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: