HP i strategiske allianser

HP inngikk nylig strategiske allianser med Esko Artworks og AB Graphics. Bakgrunnen for dette er at HP har økt salget av digitale Indigo-presser med 44 prosent i årets sju første måneder. Samarbeidsavtalen med Esko Artworks innebærer at utviklingen og integrasjonen av førtrykk og fargehåndtering i Indigo-serien utvides fra en samarbeidsavtale til en OEM-avtale. Avtalen med AB Graphics innebærer at selskapet vil bli en foretrukket leverandør av Digicon- og Digicoater-utstyr. HP har også lansert HP IndiChrome Plus, en Pantone-lisens utviklet av Esko Artworks for sjufarge Pantone-simulering med cmyk pluss fargene oransje, fiolett og grønt. HP IndiChrome Plus hevdes å ha det største fargerommet for digitalt emballasjetrykk. I følge HP skal fargerommet cmyk+ovg gi forbedret trykkvalitet og en svært god overensstemmelse med Pantone-fargene. HP lanserer samtidig en oppdatering av ”Pantone and Indigo Colour Toolbox” med verktøy for sammenligning av fire- og sjufargesimulering av Pantone-farger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: