Økt gevinst for KBA

Den tysk trykkpresseprodusenten Koenig & Bauer har presentert resultater for årets tredje kvartal. Selskapet kunne vise til en omsetning på 1.208,6 millioner euro i denne perioden, mot 1.205,5 millioner euro i samme periode i fjor. Divisjonen for rotasjon og spesialpresser sto for 639,4 millioner euro, noe som er en nedgang i forhold til fjoråret på 642,5 millioner euro. Flere leveranser av spesialpresser kompenserte for salgsnedgangen innenfor dyptrykk- og avispresser. Arkoffsetdivisjonen økte med 1,1 prosent til 563 millioner euro. Lav etterspørsel etter trykkpresser under sommermånedene ga utslag i en 7,9 prosents nedgang i innkommende ordre, og endte på 1 148,2 (1 246,6) millioner euro. Resultatet av ordreinngangen på spesialpresser endte på 567,2 (582,2) millioner euro. På bunnlinje er det hyggelig i konsernet. Bruttogevinsten økte fra 30,1 millioner euro til 41,5 millioner euro, der rotasjonstrykk og spesialpresser sto for den største delen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: