Avtalen mellom Stora Enso og Newpage er avklart

Det har vært kjent en stund at Stora Enso selger sin nordamerikanske divisjon til Newpage. Newpage, med Cerberus Capital Management som største eier, har avsluttet finansieringen på 2,556 milliarder dollar. Den kombinerte produktporteføljen blir den bredeste i det nordamerikanske markedet. Newpage har 26 papirmaskiner fordelt på tolv papirfabrikker i USA og Canada. Disse produserer årlig 5,5 millioner tonn papir, hvorav 4,3 millioner tonn bestrøket, 920 000 tonn ubestrøket, 300 000 tonn spesialpapir og 3,2 millioner tonn papirmasse.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: