Strålfors skriver avtale med PBS

Logistikkselskapet Strålfors har tegnet avtale med danske PBS (Payment Business Services). Avtalen, som vil være gjeldende fra 1. februar, medfører at Strålfors overtar deler av logistikken. Strålfors vil i hovedsak sørge for konvoluttering og trykking. – Ved å samarbeide med en stor nordisk aktør i printmarkedet, oppnår vi større fleksibilitet og produksjonskapasitet fordelt på flere plasser. Dessuten vil Strålfors styrke oss i arbeidet med våre nordiske kunder, sier Flemming L. Jensen, administrerende direktør ved PBS. PBS arbeider med utveksling av betaling og informasjon, og har siden 1968 tilbudt løsninger for betalings- og informasjonssystemer. PBS har mer enn 900 ansatte og håndterer årlig 1,5 milliarder transaksjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: