Strålfors skriver avtale med PBS

Logistikkselskapet Strålfors har tegnet avtale med danske PBS (Payment Business Services). Avtalen, som vil være gjeldende fra 1. februar, medfører at Strålfors overtar deler av logistikken. Strålfors vil i hovedsak sørge for konvoluttering og trykking. – Ved å samarbeide med en stor nordisk aktør i printmarkedet, oppnår vi større fleksibilitet og produksjonskapasitet fordelt på flere plasser. Dessuten vil Strålfors styrke oss i arbeidet med våre nordiske kunder, sier Flemming L. Jensen, administrerende direktør ved PBS. PBS arbeider med utveksling av betaling og informasjon, og har siden 1968 tilbudt løsninger for betalings- og informasjonssystemer. PBS har mer enn 900 ansatte og håndterer årlig 1,5 milliarder transaksjoner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: