Sequana satser grønt

Sequana, eier av Arjowiggins og Antalis, planlegger kjøp av papirmasseprodusenten Greenfield. Handelen kan ses som et steg i styrkingen av selskapets produktportefølje for miljøvennlige bestrøkne papirtyper. Greenfield, med en årlig kapasitet på 130.000 tonn, er i dag eid av kanadiske Cascades. Kjøpet skal etter planen være gjennomført i løpet av januar, og følger opp fjorårets kjøp av det danske selskapet Dalum Papir, som produserer gjenvinningspapir. Arjowiggins har allerede to avfargingsenheter i Frankrike og Danmark, og de håper at handelen vil styrke selskapets posisjon innenfor bestrøket papir. Selskapet melder at de gjennom overtagelsen vil kunne øke takten for ekspansjon av miljøvennlig papir.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: