Verdens største bildebyrå til salgs

I en pressemelding fra selskapet bekreftes det at bildebyrået Getty Images er til salgs. Prislappen som er satt på bildegiganten er ikke ubeskjedne 1,5 milliarder dollar. Selskapet har engasjert Goldman Sachs til å gjennomføre salget. Getty Images ble etablert i 1995, og har ekspandert de siste årene gjennom oppkjøp av konkurrenter. Hver måned formidler selskapet 3,2 milliarder bilder til mer enn 4 millioner kunder fra sitt nettsted. Den siste tiden har selskapet slitt i motvind, og aksjeverdien er redusert til nesten halvparten det siste året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: