Océ skriver distribusjonsavtale med Konica og Fuji

Océ har inngått en distribusjonsavtale med Konica Minolta og Fuji Xerox. Océ har tidligere solgt kontor- og produksjonsutstyr fra Konica Minolta i USA, og det siste året også i Europa. Nå har også markedene i Asia og Latin-Amerika kommet til. Som en del av avtalen kommer Konica Minolta til å selge Océs serie Varioprint 6000 i visse markeder. Selskapene vil også ansette et utviklingsteam som skal utvikle teknologi for det små- og mellomstore segmentet av produksjonsskrivere. Hensikten skal være å skape en optimal produktblanding for å komplettere de ulike selskapenes produktserier. Foruten avtalen med Konica Minolta har Océ skrevet avtale med Fuji Xerox om salg av Océ TCS storformatløsninger i Asia det nærmeste året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: