FNs miljøprogram utnevner Océ til bærekraftig leder

Océ N.V, morkonsernet til Océ-Norge, har fått et ekslusivt bransjepartnerskap med FNs miljøprogram (UNEP – United Nations Environmetal Program) frem til 1. juni 2009. UNEP har valg Océ på bakgrunn av selskapets dokumenterte historikk med bærekraftige løsninger.
[list]JohnBjorkmann for web
– UNEP anerkjenner med dette at Océ har en historikk i forhold til å gjøre ting riktig. Bærekraftig er en del av vårt fotavtrykk i markedet. Vi har blant annet utviklet Océ Varioprint 6000-serien som ble lansert i 2006 og som har veldig begrenset energiforbruk. Océ CrystalPoint-teknologi ble lansert i 2008 og den er en miljøvennlig teknologisk nyvinning med null utslipp av ozon, luktstoffer og partikler, sier adm.dir John Bjørkmann i Océ-Norge.

-Partnerskapet med UNEP er et miljøstempel for hele organisasjonen og for våre produktlinjer globalt og lokalt. Bedrifter som ønsker å velge miljøvennlige print- og dokumenthåndteringsløsninger kan trygt velge oss som partner og leverandør, sier Bjørkmann.

UNEP-partnerskapet er et kommunikasjonsprogram som gir Océ rett til å benytte UNEPs logo i all markedsføring, en 12 måneders webannonseringskampanje, annonsering i relevante UNEP-publikasjoner og videointervju med Océs CEO tilgjengeliggjort på UNEPs websider.

– VI håper at vi gjennom dette kommunikasjonsprogrammet kan bidra til å øke bevisstheten blant norske bedrifter rundt miljøvennlige og bærekraftige løsninger for utskrifts- og dokumenthåndtering, sier Bjørkmann

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: