FNs miljøprogram utnevner Océ til bærekraftig leder

Océ N.V, morkonsernet til Océ-Norge, har fått et ekslusivt bransjepartnerskap med FNs miljøprogram (UNEP – United Nations Environmetal Program) frem til 1. juni 2009. UNEP har valg Océ på bakgrunn av selskapets dokumenterte historikk med bærekraftige løsninger.
[list]JohnBjorkmann for web
– UNEP anerkjenner med dette at Océ har en historikk i forhold til å gjøre ting riktig. Bærekraftig er en del av vårt fotavtrykk i markedet. Vi har blant annet utviklet Océ Varioprint 6000-serien som ble lansert i 2006 og som har veldig begrenset energiforbruk. Océ CrystalPoint-teknologi ble lansert i 2008 og den er en miljøvennlig teknologisk nyvinning med null utslipp av ozon, luktstoffer og partikler, sier adm.dir John Bjørkmann i Océ-Norge.

-Partnerskapet med UNEP er et miljøstempel for hele organisasjonen og for våre produktlinjer globalt og lokalt. Bedrifter som ønsker å velge miljøvennlige print- og dokumenthåndteringsløsninger kan trygt velge oss som partner og leverandør, sier Bjørkmann.

UNEP-partnerskapet er et kommunikasjonsprogram som gir Océ rett til å benytte UNEPs logo i all markedsføring, en 12 måneders webannonseringskampanje, annonsering i relevante UNEP-publikasjoner og videointervju med Océs CEO tilgjengeliggjort på UNEPs websider.

– VI håper at vi gjennom dette kommunikasjonsprogrammet kan bidra til å øke bevisstheten blant norske bedrifter rundt miljøvennlige og bærekraftige løsninger for utskrifts- og dokumenthåndtering, sier Bjørkmann

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: