JDF-matrise i ny versjon

Cip4 har utarbeidet en ny matrise for integrering av jdf. Organisasjonen, som i sitt fulle navn heter International Cooperation for the Integration of the Processes in Prepress, Press and Postpress (CIP4), har avsluttet sammenslåingen av NGP og CIP4. Dette har resultert i en ny utvidet versjon av JDF Integration Matrix. Dette er en tabell som illustrerer hvordan ulike produsenter har utviklet og integrert jdf i sine produkter. Det finnes i dag fire ulike integrasjonsnivåer: i arbeid, tilgjengelig, installert og godkjent av kunde. Den siste medfører at Cip4 har verifisert at integrasjonen er installert og i bruk for daglig produksjon og at kundens forventninger er innfridd.
Nettversjonen av Matrix oppdateres kontinuerlig og er tilgjengelig på http://www.cip4.org/matrix, mens neste trykte versjon vil være klar til Graph Expo i oktober.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *