Print City med nettbok

Print City legger sin bok Connection of Competence Book tilgjengelig på nettet. Den 72-sidige boken er gratis og kan lastes ned fra www.printcity.de/shop. Der sammenfattes Print Citys aktiviteter gjennom de siste ti årene. Samtlige medlemmer i dette produsentsamarbeidet har bidratt til å vise og beskrive alliansens prosjekter. Boken utgis på engelsk og tysk, og beskriver prosjekter innenfor miljø, effektiv transpromo, avistrykk og emballasjetrykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: