Print City med nettbok

PUBLISERT: 23 oktober 2008
OPPDATERT: 23 oktober

Print City legger sin bok Connection of Competence Book tilgjengelig på nettet. Den 72-sidige boken er gratis og kan lastes ned fra www.printcity.de/shop. Der sammenfattes Print Citys aktiviteter gjennom de siste ti årene. Samtlige medlemmer i dette produsentsamarbeidet har bidratt til å vise og beskrive alliansens prosjekter. Boken utgis på engelsk og tysk, og beskriver prosjekter innenfor miljø, effektiv transpromo, avistrykk og emballasjetrykk.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Større lerret for storformatprodusent

Siden 1994 har Megaprint gjort seg bemerket som en stor leverandør av storformattrykk. Høsten 2022 ble det gjort en sammenslåing med Spitting Image, som gjorde at utvalget ble utvidet med printing og innramming av kunst. Til våren åpner et kunstverksted på Skøyen i Oslo for å styrke det området ytterligere.
Mega NH Patrik

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Antalis støtter sine leverandører innen storformat

Antalis Norge har de siste årene satset på store maskiner i mellomsegmentet. Det vil også merkes under Drupa, hvor de er representert ved flere leverandører.
Christer