Økt satsing på miljøsertifisert papir

Xerox presenterte nylig et omfattende miljøprogram for dokumenthåndtering, samt bruk av materialer og webverktøy som hjelper kundene til høyere miljøbevissthet.
– Det papirløse samfunnet er langt unna dagens virkelighet. Selskaper og organisasjoner er fremdeles avhengig av papir når det gjelder effektiv kommunikasjon og informasjonsoverføring, sier Frank Edmonds i Xerox.
– Innenfor Xerox strever vi etter å tilby den beste teknologien og servicen for dokumenthåndtering, og med å bistå våre kunder med miljøvennlige utskrifter. Vårt sortiment av ”grønt papir” bygger på en lang tradisjon med miljøbevisst tenkning, noe som også hjelper kundene våre med å nå sine miljømålsettinger.
Planet Optimum FSC, Premier PEFC/FSC og Colotech FSC er sertifiserte papirtyper som Xerox nå lanserer i Europa og USA. For begge sertifiseringssystemene gjelder at papiret produseres av papirmasse basert på trevirke fra bærekraftig skogsbruk. Xerox tilbyr også en webportal til sine kunder, med konkrete forslag til hvordan dokumenthåndteringen kan forbedres miljømessig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *