Økt satsing på miljøsertifisert papir

Xerox presenterte nylig et omfattende miljøprogram for dokumenthåndtering, samt bruk av materialer og webverktøy som hjelper kundene til høyere miljøbevissthet.
– Det papirløse samfunnet er langt unna dagens virkelighet. Selskaper og organisasjoner er fremdeles avhengig av papir når det gjelder effektiv kommunikasjon og informasjonsoverføring, sier Frank Edmonds i Xerox.
– Innenfor Xerox strever vi etter å tilby den beste teknologien og servicen for dokumenthåndtering, og med å bistå våre kunder med miljøvennlige utskrifter. Vårt sortiment av ”grønt papir” bygger på en lang tradisjon med miljøbevisst tenkning, noe som også hjelper kundene våre med å nå sine miljømålsettinger.
Planet Optimum FSC, Premier PEFC/FSC og Colotech FSC er sertifiserte papirtyper som Xerox nå lanserer i Europa og USA. For begge sertifiseringssystemene gjelder at papiret produseres av papirmasse basert på trevirke fra bærekraftig skogsbruk. Xerox tilbyr også en webportal til sine kunder, med konkrete forslag til hvordan dokumenthåndteringen kan forbedres miljømessig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: