Nye sertifiseringer til Grycksbo Paper

[list] grycksbo

Grycksbo Paper leverer allerede FSC-sertifisert, og er nå også PEFC-sertifisert. I praksis betyr det at disse papirtypene produseres av trevirke som stammer fra et bærekraftig skogsbruk. For å kunne bli sertifisert i henhold til FSC- og PEFC-kravene har Grycksbo Paper innført godkjente sporbarhetssystemer for sin interne håndtering av papirmasse.
– Grycksbo Paper har høye miljøambisjoner, og da er det logisk at kunder som ønsker et sertifisert papir, skal kunne kjøpe dette fra oss, sier Anders Nygårds, miljøsjef hos Grycksbo Paper. Vi har et ambisiøst miljøprogram i 39 steg som bringer oss nærmere vår visjon, ”Ingen i papirbransjen er grønnere”.
– Det er viktig å gi kundene valgfrihet til å kunne kjøpe sertifisert papir uavhengig av sertifiseringssystem, uttaler Marcus Westdahl, salgsdirektør hos Grycksbo Paper. For oss som papirprodusent er det viktig at den papirmassen vi kjøper, blir produsert av trevirke fra et bærekraftig skogbruk. Vi støtter derfor både FSC og PEFC, men lar kundene velge hvilket sertifiseringssystem de foretrekker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: