Nye sertifiseringer til Grycksbo Paper

PUBLISERT: 13 november 2008
OPPDATERT: 13 november

[list] grycksbo

Grycksbo Paper leverer allerede FSC-sertifisert, og er nå også PEFC-sertifisert. I praksis betyr det at disse papirtypene produseres av trevirke som stammer fra et bærekraftig skogsbruk. For å kunne bli sertifisert i henhold til FSC- og PEFC-kravene har Grycksbo Paper innført godkjente sporbarhetssystemer for sin interne håndtering av papirmasse.
– Grycksbo Paper har høye miljøambisjoner, og da er det logisk at kunder som ønsker et sertifisert papir, skal kunne kjøpe dette fra oss, sier Anders Nygårds, miljøsjef hos Grycksbo Paper. Vi har et ambisiøst miljøprogram i 39 steg som bringer oss nærmere vår visjon, ”Ingen i papirbransjen er grønnere”.
– Det er viktig å gi kundene valgfrihet til å kunne kjøpe sertifisert papir uavhengig av sertifiseringssystem, uttaler Marcus Westdahl, salgsdirektør hos Grycksbo Paper. For oss som papirprodusent er det viktig at den papirmassen vi kjøper, blir produsert av trevirke fra et bærekraftig skogbruk. Vi støtter derfor både FSC og PEFC, men lar kundene velge hvilket sertifiseringssystem de foretrekker.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324