Nye sertifiseringer til Grycksbo Paper

[list] grycksbo

Grycksbo Paper leverer allerede FSC-sertifisert, og er nå også PEFC-sertifisert. I praksis betyr det at disse papirtypene produseres av trevirke som stammer fra et bærekraftig skogsbruk. For å kunne bli sertifisert i henhold til FSC- og PEFC-kravene har Grycksbo Paper innført godkjente sporbarhetssystemer for sin interne håndtering av papirmasse.
– Grycksbo Paper har høye miljøambisjoner, og da er det logisk at kunder som ønsker et sertifisert papir, skal kunne kjøpe dette fra oss, sier Anders Nygårds, miljøsjef hos Grycksbo Paper. Vi har et ambisiøst miljøprogram i 39 steg som bringer oss nærmere vår visjon, ”Ingen i papirbransjen er grønnere”.
– Det er viktig å gi kundene valgfrihet til å kunne kjøpe sertifisert papir uavhengig av sertifiseringssystem, uttaler Marcus Westdahl, salgsdirektør hos Grycksbo Paper. For oss som papirprodusent er det viktig at den papirmassen vi kjøper, blir produsert av trevirke fra et bærekraftig skogbruk. Vi støtter derfor både FSC og PEFC, men lar kundene velge hvilket sertifiseringssystem de foretrekker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: