Norsk fotoskole ekspanderer til Sverige

Etter tre år i Norge ekspanderer Berghs School of Communication til Sverige, der de etablerer utdanningen Bilder Nordic School of Photography. Bilder Nordic tilbyr en fotoutdanning rettet inn mot de kommersielle disiplinene mote-, reklame-, presse- og livsstilsfotografi. Skolen vil bli integrert med Berghs øvrige utdanningssteder innenfor kommunikasjon.

Bilder Nordic er en av få aktører som tilbyr yrkestilpasset utdanning innenfor kommersiell fotografi. Skolen har på tre år blitt en av de ledende utdanningsstedene for fotografer i Norge. Hensikten med lanseringen er å skape en utdanningsplattform som gjør unge fotografer bedre rustet til å møte et stadig mer differensiert og krevende yrkesliv.

– Fotografens rolle er endret i takt med at teknologien er utviklet, uttaler Inge Helland, gründer og utdanningsansvarlig for Bilder Nordic i Norge. Som profesjonell fotograf møtes man nå av nye krav. Dagens fotografer må være teknisk dyktige, samtidig må de kunne formidle et budskap, fortelle historier og skape stemninger i bildene. Vår målsetting er å utdanne dyktige kommunikatører, understreker han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: