Norsk fotoskole ekspanderer til Sverige

Etter tre år i Norge ekspanderer Berghs School of Communication til Sverige, der de etablerer utdanningen Bilder Nordic School of Photography. Bilder Nordic tilbyr en fotoutdanning rettet inn mot de kommersielle disiplinene mote-, reklame-, presse- og livsstilsfotografi. Skolen vil bli integrert med Berghs øvrige utdanningssteder innenfor kommunikasjon.

Bilder Nordic er en av få aktører som tilbyr yrkestilpasset utdanning innenfor kommersiell fotografi. Skolen har på tre år blitt en av de ledende utdanningsstedene for fotografer i Norge. Hensikten med lanseringen er å skape en utdanningsplattform som gjør unge fotografer bedre rustet til å møte et stadig mer differensiert og krevende yrkesliv.

– Fotografens rolle er endret i takt med at teknologien er utviklet, uttaler Inge Helland, gründer og utdanningsansvarlig for Bilder Nordic i Norge. Som profesjonell fotograf møtes man nå av nye krav. Dagens fotografer må være teknisk dyktige, samtidig må de kunne formidle et budskap, fortelle historier og skape stemninger i bildene. Vår målsetting er å utdanne dyktige kommunikatører, understreker han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: