Yngre elsker papir

Tror du ungdommen alltid foretrekker digitale verktøy? En ny studie som HP har fått utført blant europeiske småbedrifter, viser noe annet. Der svarer hele 77 prosent av de spurte at de ofte bruker penn, papir og trykte dokumenter når de skal forberede seg til viktige beslutninger. Studien ble utført av analyseselskapet IDC, og den viser at særlig unge mennesker liker å bruke papir og trykksaker som verktøy i sine beslutningsprosesser. Hele 84 prosent av personene under 24 år oppgir at de alltid eller ofte bruker papir og trykksaker som verktøy for å ta viktige beslutninger. Studien viser også at kun 59 prosent av personene i aldersgruppen 55-64 år bruker papir i samme grad ved viktige beslutninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: