Yngre elsker papir

Tror du ungdommen alltid foretrekker digitale verktøy? En ny studie som HP har fått utført blant europeiske småbedrifter, viser noe annet. Der svarer hele 77 prosent av de spurte at de ofte bruker penn, papir og trykte dokumenter når de skal forberede seg til viktige beslutninger. Studien ble utført av analyseselskapet IDC, og den viser at særlig unge mennesker liker å bruke papir og trykksaker som verktøy i sine beslutningsprosesser. Hele 84 prosent av personene under 24 år oppgir at de alltid eller ofte bruker papir og trykksaker som verktøy for å ta viktige beslutninger. Studien viser også at kun 59 prosent av personene i aldersgruppen 55-64 år bruker papir i samme grad ved viktige beslutninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: