Xerox i toppen

Ifølge Fortune Magazines årlige undersøkelse er Xerox IT-bransjens mest beundrede selskap. Selskapet går fra fjerdeplass i fjorårets undersøkelse til topplassen i år.

Studien, som er utført av konsulentselskapet Hay Group, har innhentet svar fra næringslivsledere, ledere og analytikere i IT-industrien. De har rangert 1400 selskaper i henhold til kriterier som nyskaping, investeringsverdi og global konkurransekraft.
Xerox oppnådde førsteplass i kategorien omdømme og image, der ressursbruk, kvaliteten på lederskap og samfunnsansvar veier tungt.
– Vår plassering i kategorien omdømme og image er forenlig med at våre ansatte, våre merkevarer og vår nyskapning representerer våre viktigste verdier, uttaler Anne Mulcahy, konsernsjef i Xerox.
– Xerox leverer resultater og opprettholder sin merkevare gjennom de verste nedgangstidene vi har opplevd på 75 år, og det er langt mer beundringsverdig enn i økonomiske oppgangstider, uttaler Geoff Colvin, redaktør i Fortune.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: