Xerox i toppen

PUBLISERT: 23 april 2009
OPPDATERT: 23 april

Ifølge Fortune Magazines årlige undersøkelse er Xerox IT-bransjens mest beundrede selskap. Selskapet går fra fjerdeplass i fjorårets undersøkelse til topplassen i år.

Studien, som er utført av konsulentselskapet Hay Group, har innhentet svar fra næringslivsledere, ledere og analytikere i IT-industrien. De har rangert 1400 selskaper i henhold til kriterier som nyskaping, investeringsverdi og global konkurransekraft.
Xerox oppnådde førsteplass i kategorien omdømme og image, der ressursbruk, kvaliteten på lederskap og samfunnsansvar veier tungt.
– Vår plassering i kategorien omdømme og image er forenlig med at våre ansatte, våre merkevarer og vår nyskapning representerer våre viktigste verdier, uttaler Anne Mulcahy, konsernsjef i Xerox.
– Xerox leverer resultater og opprettholder sin merkevare gjennom de verste nedgangstidene vi har opplevd på 75 år, og det er langt mer beundringsverdig enn i økonomiske oppgangstider, uttaler Geoff Colvin, redaktør i Fortune.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie