Web til trykk for små emballasjeserier

Hiflex melder at de for en kunde har utviklet en komplett nettbutikk for den som ønsker å bestille emballasje i små opplag. På nettstedet boxshop24.com kan du velge fra et bredt spekter av emballasjetyper og -dimensjoner, før du bestiller. Der finnes også gratis stansemaler for programmer som Xpress, Indesign, Illustrator, Photoshop og Freehand. Hensikten med nettbutikken skal være å redusere de administrative kostnadene, spesielt for mindre opplag. Tanken er at produktene skal selge seg selv, uten personlig kontakt og rådgivning.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: