Pitney Bowes og Kodak med dokumentsystem

n44224-pb-kodak_web

Pitney Bowes har sammen med Kodak utviklet en helhetlig arbeidsflyt for dokumentbehandling på arbeidsplassen. Den nye arbeidsflyten inneholder funksjoner for dokumentskanning, automatisk indeksering, sikker lagring, søk og sporing, alt i samme plattform. Målgruppen for løsningen er økonomiavdelinger, innkjøpsavdelinger og HR-avdelinger i større selskaper. Ifølge Gartner produserer ansatte i denne typen organisasjoner gjennomsnittlig 10.000 utskrifter hvert år.
– Fysiske dokumenter produseres i alle organisasjoner, og det er mange ulemper, sier Leslie Abi-Karam, leder for Pitney Bowes’ forretningsområde «mailing solutions management». For eksempel er det ikke mulig å søke effektivt i utskrifter og papirdokumenter. Samtidig er lagringen kostbar og det er vanskelig å se sammenhengen mellom de ulike dokumentene. Gjennom vårt samarbeid med Kodak kan vi tilby en arbeidsflyt som hjelper kundene med å bli mer produktive og spare penger.

– Gjennom vårt samarbeid med Kodak kan vi tilby en arbeidsflyt som hjelper kundene med å bli mer produktive og spare penger, sier Leslie Abi-Karam (bildet) hos Pitney Bowes.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *