Pitney Bowes og Kodak med dokumentsystem

PUBLISERT: 5 juni 2009
OPPDATERT: 5 juni

n44224-pb-kodak_web

Pitney Bowes har sammen med Kodak utviklet en helhetlig arbeidsflyt for dokumentbehandling på arbeidsplassen. Den nye arbeidsflyten inneholder funksjoner for dokumentskanning, automatisk indeksering, sikker lagring, søk og sporing, alt i samme plattform. Målgruppen for løsningen er økonomiavdelinger, innkjøpsavdelinger og HR-avdelinger i større selskaper. Ifølge Gartner produserer ansatte i denne typen organisasjoner gjennomsnittlig 10.000 utskrifter hvert år.
– Fysiske dokumenter produseres i alle organisasjoner, og det er mange ulemper, sier Leslie Abi-Karam, leder for Pitney Bowes’ forretningsområde «mailing solutions management». For eksempel er det ikke mulig å søke effektivt i utskrifter og papirdokumenter. Samtidig er lagringen kostbar og det er vanskelig å se sammenhengen mellom de ulike dokumentene. Gjennom vårt samarbeid med Kodak kan vi tilby en arbeidsflyt som hjelper kundene med å bli mer produktive og spare penger.

– Gjennom vårt samarbeid med Kodak kan vi tilby en arbeidsflyt som hjelper kundene med å bli mer produktive og spare penger, sier Leslie Abi-Karam (bildet) hos Pitney Bowes.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682