Pitney Bowes og Kodak med dokumentsystem

PUBLISERT: 5 juni 2009
OPPDATERT: 5 juni

n44224-pb-kodak_web

Pitney Bowes har sammen med Kodak utviklet en helhetlig arbeidsflyt for dokumentbehandling på arbeidsplassen. Den nye arbeidsflyten inneholder funksjoner for dokumentskanning, automatisk indeksering, sikker lagring, søk og sporing, alt i samme plattform. Målgruppen for løsningen er økonomiavdelinger, innkjøpsavdelinger og HR-avdelinger i større selskaper. Ifølge Gartner produserer ansatte i denne typen organisasjoner gjennomsnittlig 10.000 utskrifter hvert år.
– Fysiske dokumenter produseres i alle organisasjoner, og det er mange ulemper, sier Leslie Abi-Karam, leder for Pitney Bowes’ forretningsområde «mailing solutions management». For eksempel er det ikke mulig å søke effektivt i utskrifter og papirdokumenter. Samtidig er lagringen kostbar og det er vanskelig å se sammenhengen mellom de ulike dokumentene. Gjennom vårt samarbeid med Kodak kan vi tilby en arbeidsflyt som hjelper kundene med å bli mer produktive og spare penger.

– Gjennom vårt samarbeid med Kodak kan vi tilby en arbeidsflyt som hjelper kundene med å bli mer produktive og spare penger, sier Leslie Abi-Karam (bildet) hos Pitney Bowes.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie