Testkjører JDF-flyt

PUBLISERT: 18 juni 2009
OPPDATERT: 18 juni

n44214-hiflex_web

Hiflex, Muller Martini og Soft Solutions har testkjørt en JDF-basert arbeidsflyt med løsninger fra samtlige tre selskaper. Et av de viktigste formålene med prosjektet har vært å vise hvordan grafiske produksjonsbedrifter kan integrere alle stadier av produksjonen i ett og samme system.
Testkonfigurasjon besto av Müller Martinis samlestifter Primera E140 og den digitale arbeidsflyten Connex, sammen med Hiflex’ MIS-systemer og Soft Solutions plattform for dataintegrering; Flex-OS. Hele flyten er JDF-basert og kan ifølge de tre leverandørene brukes med alle ferdiggjøringsløsninger fra Müller Martini.
– Vi er svært fornøyd med dette strategiske initiativet mellom Müller Martini, Soft Solutions og Hiflex, uttalte Gary E. Marrone, CEO i Hiflex i USA. – Den automatiserte arbeidsflyten som vi integrerte, er et tiltak for ekte JDF-integrasjon basert på åpne standarder. Det kan bidra til å eliminere «øyer» mellom ledelse, ordresystem og produksjon. Vår arbeidsflyt gir forbedret funksjonalitet og større fortjenestepotensial for trykkerier og ferdiggjøringsbedrifter, legger han til.
Müller Martinis amerikanske CEO, Werner Naegeli, ser samarbeidet som et av de viktigste initiativene for selskapet, spesielt i lys av dagens markedsutfordringer.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280