Testkjører JDF-flyt

n44214-hiflex_web

Hiflex, Muller Martini og Soft Solutions har testkjørt en JDF-basert arbeidsflyt med løsninger fra samtlige tre selskaper. Et av de viktigste formålene med prosjektet har vært å vise hvordan grafiske produksjonsbedrifter kan integrere alle stadier av produksjonen i ett og samme system.
Testkonfigurasjon besto av Müller Martinis samlestifter Primera E140 og den digitale arbeidsflyten Connex, sammen med Hiflex’ MIS-systemer og Soft Solutions plattform for dataintegrering; Flex-OS. Hele flyten er JDF-basert og kan ifølge de tre leverandørene brukes med alle ferdiggjøringsløsninger fra Müller Martini.
– Vi er svært fornøyd med dette strategiske initiativet mellom Müller Martini, Soft Solutions og Hiflex, uttalte Gary E. Marrone, CEO i Hiflex i USA. – Den automatiserte arbeidsflyten som vi integrerte, er et tiltak for ekte JDF-integrasjon basert på åpne standarder. Det kan bidra til å eliminere «øyer» mellom ledelse, ordresystem og produksjon. Vår arbeidsflyt gir forbedret funksjonalitet og større fortjenestepotensial for trykkerier og ferdiggjøringsbedrifter, legger han til.
Müller Martinis amerikanske CEO, Werner Naegeli, ser samarbeidet som et av de viktigste initiativene for selskapet, spesielt i lys av dagens markedsutfordringer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: