Testkjører JDF-flyt

n44214-hiflex_web

Hiflex, Muller Martini og Soft Solutions har testkjørt en JDF-basert arbeidsflyt med løsninger fra samtlige tre selskaper. Et av de viktigste formålene med prosjektet har vært å vise hvordan grafiske produksjonsbedrifter kan integrere alle stadier av produksjonen i ett og samme system.
Testkonfigurasjon besto av Müller Martinis samlestifter Primera E140 og den digitale arbeidsflyten Connex, sammen med Hiflex’ MIS-systemer og Soft Solutions plattform for dataintegrering; Flex-OS. Hele flyten er JDF-basert og kan ifølge de tre leverandørene brukes med alle ferdiggjøringsløsninger fra Müller Martini.
– Vi er svært fornøyd med dette strategiske initiativet mellom Müller Martini, Soft Solutions og Hiflex, uttalte Gary E. Marrone, CEO i Hiflex i USA. – Den automatiserte arbeidsflyten som vi integrerte, er et tiltak for ekte JDF-integrasjon basert på åpne standarder. Det kan bidra til å eliminere «øyer» mellom ledelse, ordresystem og produksjon. Vår arbeidsflyt gir forbedret funksjonalitet og større fortjenestepotensial for trykkerier og ferdiggjøringsbedrifter, legger han til.
Müller Martinis amerikanske CEO, Werner Naegeli, ser samarbeidet som et av de viktigste initiativene for selskapet, spesielt i lys av dagens markedsutfordringer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: