iPhone-spill for trykkentusiaster

n44225-press-check-iphone_web

Press Check er et nytt spill til iPhone, utviklet for deg som er trykker og synes konkurransen om kundene ikke gir nok utfordringer. Press Check er nemlig et spill som tester nemlig pasningsnøyaktigheten din – på tid. På fire ulike nivåer og i 16 momenter kan du konkurrere i pasning for alt fra enkle tofargejobber til avanserte femfargeproduksjoner. Via Internett kan du også konkurrere med andre trykkerinerder i verden.
Les mer om Press Check på www.formationalliance.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: