Innstikk genererer nettrafikk

Online news

Tradisjonelle innstikk blir ofte brukt som et supplement til online-markedsføring, men også til å skape mer trafikk på nettsteder. Det hevder Direct Marketing Association (DMA), som i en studie har undersøkt effekten av innstikk. Der så DMA nærmere på innstikk som veiledet mottageren til en nettadresse. Den gjennomsnittlige svarprosenten var på 52 prosent, i et tilfelle så høy som 70 prosent. Undersøkelsen ble gjennomført i samarbeid med det britiske trykkeriet Polestar Chromoworks, som produserte mer enn fire millioner innstikk for fem ulike bransjer.
– Det er herlig å se at innstikket faktisk fungerer som en stimulans som skaper interesse hos mottagerne og leder dem til avsenderens nettsted, sier Polestar Chromoworks salgssjef Jeff White. – Spesielt under de harde markedsforholdene vi opplever nettopp nå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: