Innstikk genererer nettrafikk

Online news

Tradisjonelle innstikk blir ofte brukt som et supplement til online-markedsføring, men også til å skape mer trafikk på nettsteder. Det hevder Direct Marketing Association (DMA), som i en studie har undersøkt effekten av innstikk. Der så DMA nærmere på innstikk som veiledet mottageren til en nettadresse. Den gjennomsnittlige svarprosenten var på 52 prosent, i et tilfelle så høy som 70 prosent. Undersøkelsen ble gjennomført i samarbeid med det britiske trykkeriet Polestar Chromoworks, som produserte mer enn fire millioner innstikk for fem ulike bransjer.
– Det er herlig å se at innstikket faktisk fungerer som en stimulans som skaper interesse hos mottagerne og leder dem til avsenderens nettsted, sier Polestar Chromoworks salgssjef Jeff White. – Spesielt under de harde markedsforholdene vi opplever nettopp nå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: