Innstikk genererer nettrafikk

Online news

Tradisjonelle innstikk blir ofte brukt som et supplement til online-markedsføring, men også til å skape mer trafikk på nettsteder. Det hevder Direct Marketing Association (DMA), som i en studie har undersøkt effekten av innstikk. Der så DMA nærmere på innstikk som veiledet mottageren til en nettadresse. Den gjennomsnittlige svarprosenten var på 52 prosent, i et tilfelle så høy som 70 prosent. Undersøkelsen ble gjennomført i samarbeid med det britiske trykkeriet Polestar Chromoworks, som produserte mer enn fire millioner innstikk for fem ulike bransjer.
– Det er herlig å se at innstikket faktisk fungerer som en stimulans som skaper interesse hos mottagerne og leder dem til avsenderens nettsted, sier Polestar Chromoworks salgssjef Jeff White. – Spesielt under de harde markedsforholdene vi opplever nettopp nå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: