UV-lakk for mindre jobber

Drytac lanserer en ny UV-lakkenhet på Print 2009 i midten av september. Modellen Versacoater DocuMate Plus har en innebygd IR-enhet, og er spesielt egnet for å håndtere voksbasert farge. DocuMate Plus er utviklet for mindre jobber opp til 304 mm bredde. Ifølge produsenten egner den seg godt for fotoproduksjon, litografisk trykking og digitaltrykk.
I pakken inngår tre lakkbeholdere og pumper, i tillegg til selve enheten. Dette gjør det mulig å skifte lakk raskt mellom ulike jobber.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: