GWG med ny pdf-guide

Som svar på nylig utgitte versjoner av Adobe Acrobat og Microsoft Office, har Ghent PDF Workgroup utarbeidet en ny veiledning for å fremstille gode PDF-filer fra Microsoft Office-applikasjoner. Hensikten er at veiledningen skal gjøre det raskere og enklere for brukerne å oppnå et best mulig resultat. Veiledningen omfatter områder som bilde- og fargekvalitet, fonthåndtering, transparens og PDF-fremstilling fra andre applikasjoner enn Office. Den nye håndboken kan lastes ned gratis fra GWGs nettsted http://gwg.org.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: