GWG med ny pdf-guide

Som svar på nylig utgitte versjoner av Adobe Acrobat og Microsoft Office, har Ghent PDF Workgroup utarbeidet en ny veiledning for å fremstille gode PDF-filer fra Microsoft Office-applikasjoner. Hensikten er at veiledningen skal gjøre det raskere og enklere for brukerne å oppnå et best mulig resultat. Veiledningen omfatter områder som bilde- og fargekvalitet, fonthåndtering, transparens og PDF-fremstilling fra andre applikasjoner enn Office. Den nye håndboken kan lastes ned gratis fra GWGs nettsted http://gwg.org.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: