Hva koster storformatskriveren?

PUBLISERT: 14 oktober 2009
OPPDATERT: 14 oktober

Roland har lansert et nytt nettsted som supplement til selskapets PRO-sortiment. Nettstedet skal gjøre det enkelt for kundene å beregne når deres PRO-maskiner har nedbetalt seg. På nettstedet www.rolandpro.co.uk finnes flere kalkyleverktøy der brukerne kan beregne avkastning og kostnader for skrivere som AdvancedJet, SolJet og VersaUV. Gjennom å spesifisere egen virksomhet i form av maskintype, daglig utskriftsvolum og kvalitetskrav, kan man beregne reelle kostnader. Også faktorer som timelønn, utsalgspris og salgspris per kvadratmeter hører med i regnestykket, melder Roland.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676