Avisannonser med video

n44531-video-in-print_web-128x99

Annonse på trykk eller skjerm? Også her kan Ole Brums «ja takk, begge deler» være gjeldende, for den amerikanske TV-kanalen CBS melder at de sammen med Pepsi Max har gjennomført verdens første innlimte avisannonse med video. En liten papirtynn skjerm og et minne som kan håndtere rundt 40 minutter med video ble plassert i et kartongtykt oppslag i en utgave av Entertainment Weekly, som distribueres til abonnenter i Los Angeles og New York. Videoen starter når leseren åpner oppslaget, og man kan velge mellom fem videoprøver fra TV-serier som CBS starter i høst.
Selskapet bak teknologien Video In Print (VIP) heter Americhip, og de arbeider også med teknologi for å formidle smak, lyd og bilder. Ifølge selskapet er materialene solide nok til å tåle både ferdiggjøring og distribusjon. Skjermen er 2,7 millimeter tykk og har en oppløsning på 320 x 240 piksler, mens batteriet i pakken kan kjøre i 65-70 minutter med avspilling, og i tillegg lades via mini-USB. Skjermen er basert på TFT LCD-teknologi og forsterket med et lag av polykarbonat. Ifølge Americhip har teknologien eksistert i et par år allerede. Hva kostnaden per videoannonse er, sier de ingenting om. Hva vi forventer å finne i vår egen søndagsavis etter hvert, er vi neimen ikke sikre på.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: