Lag fargepaletter med Iphone

n44603 - color stream_web

Hvis du daglig arbeider med farger og er i besittelse av en Apple iPhone, kan det være spennende å se nærmere på Color Stream. Dette iPhone-programmet lar deg opprette og lagre fargepaletter. Nye farger til paletten kan skapes fra bunnen av, fra bilder eller ved å ta et bilde med det integrerte kameraet. Man kan også bruke det innebygde fargekartet for inspirasjon og bistand i oppbygningen av paletten. Disse kan senere importeres som bilder til PC-en. Color Stream koster 3 USD og kan kjøpes i iTunes App Store.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: