Lag fargepaletter med Iphone

PUBLISERT: 29 oktober 2009
OPPDATERT: 29 oktober

n44603 - color stream_web

Hvis du daglig arbeider med farger og er i besittelse av en Apple iPhone, kan det være spennende å se nærmere på Color Stream. Dette iPhone-programmet lar deg opprette og lagre fargepaletter. Nye farger til paletten kan skapes fra bunnen av, fra bilder eller ved å ta et bilde med det integrerte kameraet. Man kan også bruke det innebygde fargekartet for inspirasjon og bistand i oppbygningen av paletten. Disse kan senere importeres som bilder til PC-en. Color Stream koster 3 USD og kan kjøpes i iTunes App Store.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1