Papirindustrien med mindre utslipp

Europeiske papirprodusenter har i følge en ny rapport redusert sine utslipp  med 42 prosent siden 1990. Den nye rapporten er utarbeidet av papirbransjens interesseorganisasjon CEPI, Confederation of European Paper Industries.

Rapporten mener  papirindustrien har økt gjenvinningsgraden til66,6 prosent. Det er høyere enn de fastsatte målene på  66 prosent. Energiaforbruket har også forbedret seg, siden graden av biomasse-energi som industrien bruker kom opp i 54,4 prosent,

– Vi vil forsette å arbeide for å tilpasse og reagere på de utfordringene vår bransje står overfor, sier  CEPIs direktør Teresa Oresas.TP-black-web

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: