Lag fotobøker fra Facebook

n44710-hotprints_web-128x85

Løsninger for sammenkobling av print og sosiale nettverk er i vekst. Sist ut er britiske Hotprints, som har lansert en løsning for produksjon av fotobøker direkte fra Facebook og andre nettsamfunn.
De tilbyr en web-to-print-løsning der brukerne kan lage en 16-siders fotobok med utgangspunkt i egne og venners bilder. Fotoboken lages ved hjelp av dra-og-slipp-teknologi, og det finnes en rekke maler, fargevalg og bakgrunner man kan benytte. En interessant utvikling er at man kan lage reklamestøttede fotobøker som er gratis for brukeren, alternativt betale rundt 30 kroner for en ferdig fotobok. Løsningen fungerer foreløpig med nettsamfunnene Facebook, Bebo og MySpace. Fotobøkene trykkes i HP Indigo digitalpresser. Leveringstiden oppgis å være fra 3 til 5 dager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: