Lag fotobøker fra Facebook

n44710-hotprints_web-128x85

Løsninger for sammenkobling av print og sosiale nettverk er i vekst. Sist ut er britiske Hotprints, som har lansert en løsning for produksjon av fotobøker direkte fra Facebook og andre nettsamfunn.
De tilbyr en web-to-print-løsning der brukerne kan lage en 16-siders fotobok med utgangspunkt i egne og venners bilder. Fotoboken lages ved hjelp av dra-og-slipp-teknologi, og det finnes en rekke maler, fargevalg og bakgrunner man kan benytte. En interessant utvikling er at man kan lage reklamestøttede fotobøker som er gratis for brukeren, alternativt betale rundt 30 kroner for en ferdig fotobok. Løsningen fungerer foreløpig med nettsamfunnene Facebook, Bebo og MySpace. Fotobøkene trykkes i HP Indigo digitalpresser. Leveringstiden oppgis å være fra 3 til 5 dager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *