Lag fotobøker fra Facebook

n44710-hotprints_web-128x85

Løsninger for sammenkobling av print og sosiale nettverk er i vekst. Sist ut er britiske Hotprints, som har lansert en løsning for produksjon av fotobøker direkte fra Facebook og andre nettsamfunn.
De tilbyr en web-to-print-løsning der brukerne kan lage en 16-siders fotobok med utgangspunkt i egne og venners bilder. Fotoboken lages ved hjelp av dra-og-slipp-teknologi, og det finnes en rekke maler, fargevalg og bakgrunner man kan benytte. En interessant utvikling er at man kan lage reklamestøttede fotobøker som er gratis for brukeren, alternativt betale rundt 30 kroner for en ferdig fotobok. Løsningen fungerer foreløpig med nettsamfunnene Facebook, Bebo og MySpace. Fotobøkene trykkes i HP Indigo digitalpresser. Leveringstiden oppgis å være fra 3 til 5 dager.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: