To av tre amerikanere foretrekker trykte medier

n44901-tryckta-medier_web-128x82

Ifølge ny forskning i USA er ikke digitale medier noen erstatning for tradisjonelle trykte medier. Undersøkelsen, som er utført av Harris Interactive og Earthtone, viser at de fleste velger medier utfra personlige preferanser. Ifølge forskningsresultatene har flertallet av amerikanerne en oppfatning om at trykksaker er lettere å lese enn digital informasjon. Det trykte medier inngir sikkerhet og brukervennlighet. På den andre siden verdsetter mange de direktemulighetene som digitale medier gir. Det å kunne få sanntidsinformasjon fra hele verden rangeres høyt av deltagerne i studien. Det papirløse kontoret har vært tema i årevis, men 58 prosent av de som deltok i undersøkelsen, tror ikke dette blir virkelighet i nær fremtid. Undersøkelsen viser også at nesten to av tre foretrekker å lese på papir hvis de må velge mellom informasjon på papir og skjerm. Selv personer som til daglig arbeider innenfor teknologi- og telekommunikasjonssektoren er enig om at informasjon på papir har høyest lesbarhet. Imidlertid viser det seg at de ansattes preferanser ikke er den eneste avgjørende faktoren for å velge papir. Mange bedrifter er avhengig av å tilfredsstille regler som krever at fysiske dokumenter er tilgjengelig.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: