To av tre amerikanere foretrekker trykte medier

PUBLISERT: 22 desember 2009
OPPDATERT: 22 desember

n44901-tryckta-medier_web-128x82

Ifølge ny forskning i USA er ikke digitale medier noen erstatning for tradisjonelle trykte medier. Undersøkelsen, som er utført av Harris Interactive og Earthtone, viser at de fleste velger medier utfra personlige preferanser. Ifølge forskningsresultatene har flertallet av amerikanerne en oppfatning om at trykksaker er lettere å lese enn digital informasjon. Det trykte medier inngir sikkerhet og brukervennlighet. På den andre siden verdsetter mange de direktemulighetene som digitale medier gir. Det å kunne få sanntidsinformasjon fra hele verden rangeres høyt av deltagerne i studien. Det papirløse kontoret har vært tema i årevis, men 58 prosent av de som deltok i undersøkelsen, tror ikke dette blir virkelighet i nær fremtid. Undersøkelsen viser også at nesten to av tre foretrekker å lese på papir hvis de må velge mellom informasjon på papir og skjerm. Selv personer som til daglig arbeider innenfor teknologi- og telekommunikasjonssektoren er enig om at informasjon på papir har høyest lesbarhet. Imidlertid viser det seg at de ansattes preferanser ikke er den eneste avgjørende faktoren for å velge papir. Mange bedrifter er avhengig av å tilfredsstille regler som krever at fysiske dokumenter er tilgjengelig.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1