Pantone spår om årets farger

PUBLISERT: 26 januar 2010
OPPDATERT: 26 januar

n45029-pantone2010_web-128x84

Pantone er ubeskjedne nok til å tippe at fargen med Pantonenummer 15-5519 blir dette årets mest populære farge. De mener den turkise fargen skaper en følelse av et tropisk paradis, og også uttrykker følelsen av «gjenoppretting og beskyttelse». – I mange kulturer er turkis en veldig spesiell farge, forteller Leatrice Eiseman, leder av Pantone Color Institute. Hun forteller at denne fargen av mange er ansett for å være beskyttende, og at den formidler empati og helbredende krefter. Det skal også være en farge for tro og sannhet, inspirert av både himmelen og havet.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676