Designskrytealbum på iPod

Quark melder at de har laget en App til iPod/iPhone, slik at designere enkelt kan ta med seg designjobber i lomma. App-en gjør det enkelt å laste Quark-jobber ned til iPod-en. Det kan jo være fint for grafiske designere som helst vil kose seg med godt design når de er på stranda eller på bussen… Dem er det kanskje ikke så mange av, men ideen er god med hensyn til å ta med referansejobber ut til kunder på en enkel måte, eller ha noe å vise frem når møtet ikke var planlagt. Er du Quark-designer og tenner på ideen, så finner du den ved å søke på ILoveDesign på iTunes. Applikasjonen er gratis.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: