Designskrytealbum på iPod

Quark melder at de har laget en App til iPod/iPhone, slik at designere enkelt kan ta med seg designjobber i lomma. App-en gjør det enkelt å laste Quark-jobber ned til iPod-en. Det kan jo være fint for grafiske designere som helst vil kose seg med godt design når de er på stranda eller på bussen… Dem er det kanskje ikke så mange av, men ideen er god med hensyn til å ta med referansejobber ut til kunder på en enkel måte, eller ha noe å vise frem når møtet ikke var planlagt. Er du Quark-designer og tenner på ideen, så finner du den ved å søke på ILoveDesign på iTunes. Applikasjonen er gratis.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: