Designskrytealbum på iPod

PUBLISERT: 6 mai 2010
OPPDATERT: 6 mai

Quark melder at de har laget en App til iPod/iPhone, slik at designere enkelt kan ta med seg designjobber i lomma. App-en gjør det enkelt å laste Quark-jobber ned til iPod-en. Det kan jo være fint for grafiske designere som helst vil kose seg med godt design når de er på stranda eller på bussen… Dem er det kanskje ikke så mange av, men ideen er god med hensyn til å ta med referansejobber ut til kunder på en enkel måte, eller ha noe å vise frem når møtet ikke var planlagt. Er du Quark-designer og tenner på ideen, så finner du den ved å søke på ILoveDesign på iTunes. Applikasjonen er gratis.

Les videre

Mer om HP og Xerox

I august og september ble det ført diskrete samtaler mellom ledelsen i HP og Xerox. Xerox har fått penger i kassen etter å ha solgt sin asiatiske virksomhet til Fujifilm. De pengene skulle nå brukes til å kjøpe HP.
unadjustednonraw-thumb-1c24

Halden Arbeiderblad mimrer

halden_arbeiderblad

Emballasjeforeningens nye nettsider

Sign og Print retter

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1