HP godkjenner Drytac-produkter

Drytac Liquid Coatings er nå godkjent for bruk med HPs lateksblekk på materialer fra HP. Coating-materialene som nå er godkjent er Drytacs Endura Coat Mural, Endura Coat Sign and Banner, Instacure POP samt Instacure Superflex Satin Matte UV. Disse er godkjent for bruk med HPs lateksblekk på materialene HP Outdoor Frontlit Scrim Banner og HP PVC-Free Wall Paper.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: